8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 2023.5.

Folyóirat-ajánló májusban.

 

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és
a legfrissebb számok kivételével 10 napra kikölcsönözhetőek.

 


címlapkép:saját fotó

Zalai Hírlap

A már több mint hetven esztendős Zalai Hírlap a megye egyetlen napilapja, éppen ezért a legfontosabb, megkerülhetetlen hírforrása is.

Az évtizedek során a zalai otthonok többségében igazi családtaggá vált. Az ország legolvasottabb megyei napilapjai közé tartozó lap sikerességének kulcsa az, hogy segíti az eligazodást a mindennapokban, hitelesen jeleníti meg a zalai érdekeket és értékeket; az aprófalvas megye hagyományokhoz ragaszkodó lakosságának helyi igényeihez igazítja témáit, ugyanakkor folyamatosan képes a megújulásra is.

A Zalai Hírlap az olvasói és a hirdetői elvárásoknak megfelelően olyan helyi hírekkel, háttér-információkkal is szolgál, amelyeket csak tőle kaphatnak meg az olvasók.

További információk:

Forrás:  http://lapcentrum.hu/napilapok-79/zh

 

 


címlapkép:https://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/91/61/75/cikk_2916175/nemzetisport_fb.jpg

Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport Magyarország egyetlen sportnapilapja.

Minden, a sport iránt érdeklődő olvasónak tartalmas kikapcsolódást nyújt, tájékoztat, véleményt mond és alakít. A lapstruktúra gerincét a labdarúgás, kézi és kosárlabda, hoki és vízilabda adja, mindezek mellett a tradicionális magyar sikersportágakkal, látványsportokkal, az atlétikával, a tenisszel, valamint a technikai sportokkal foglalkozik kiemelten a lap.

A Nemzeti Sport általában 20-24 oldalas terjedelemben jelenik meg, normál berlini formátumban. A hét minden napján Sportfogadás mellékletet talál az olvasó a Nemzeti Sportban.

További információk:

Forrás: https://digitalstand.hu/nemzetisport

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár