8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Könyves Blogger, 2021.10.

Blogajánló a nagyvilágból.

 

"Betonka szerint a világ...
Így látom én a könyveket, az embereket, a történéseket...
" blog

A szerzők: Betonka_ Wass


A kép a Facebook oldalról.

A könyves blog 2016 óta működik.

 

Bemutatkozás:

"Én, Betonka...

Valamikor a múltban, egy e-mail-beli rövidítés félreolvasásából született meg Betonka... viccből. A név nem az én érdemem, egy olyan hölgytől származik, akit remélem a barátomnak nevezhetek. Akkor még nem gondoltam, hogy Betonka életre kel, blogot ír és saját Facebook-oldala lesz. - ha tetszik nyomj rá egy "lájk"-ot, de anélkül is megvagyok.

Az írás nem szakmám, sőt nagyon távol áll tőle, de rengeteget olvasok, szakkönyvet, irodalmat és azért írok, mert én másról is szeretnék olvasni, nemcsak az épp aktuális disztópikus amcsi tiniregényről (amiből, véleményem szerint, túl sok van), továbbá az sem igazán érdekel, hogy a Maddox fivérek, vagy a Fekete Tőr Tertvériség vámpírjai mennyire aranyosak, szerethetőek vagy dögösek... ez nem igaz, mert nagyonis érdekel! Feltételezem nem vagyok egyedül azzal, hogy a felnőteknek szóló könyvekről (ezen nem az erotikus irományok értendők) túl kevés blogger ír.

A könyveimet magam szerzem be, nem kiadók által küldött recenziós példányok – kivéve amikor igen, és köszönet értük a támogatók oldalon szereplő kiadóknak –, tehát amit olvasol, az kizárólag a saját, szakavatatlan, olvasói véleményem, senki és semmi nem befolyásolja. Nem kritika és nem értékelés. Nem vagyok irodalomkritikus, hogy megengedhessem magamnak az "értékelés" címkét. Sosem írok olyasmiről, amit nem olvastam el, és csak addig fogom csinálni amíg szórakozást jelent a számomra.

    Bármiről szivesen elfecsegek veled, akár privátban is, de ne keress meg könyvkérésekkel, mert nem áll módomban teljesíteni őket. Ha mások megteszik, brávó nekik, én szeretek éjszaka nyugodtan aludni...

Köszönöm, ha olvasol.... akkor is, ha csak épp beugrottál. Soha nem fogok bocsánatot kérni azért mert más a véleményem mint a tiéd, azért sem mert ezt el merem mondani/le merem írni - ha nem tetszik, ne olvasd."

 

További információk a szerzőről a blogon és az Alkotó Blogger Portálon.

 

Az első bejegyzések közül: 

2016. január

Pamela Redmond Satran - Korához képest

 

Bejegyzés a blogról: 2021. november

Lisa Jewell – A fenti lakók

 

Elérhetőségek:

 

Források: https://betonkabulija.blogspot.com/p/blog-page.html
http://alkotobloggerportalmagazin.blogspot.com/2017/12/betonka-bemutatkozasa-betonka-bulija.html

 

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár